Welcome to my blog..:)
Feel free to browse and if you want to order just give me a call or drop a line on my email.




Monday, December 20, 2010

Purple and White Wedding Cake



Simple 2 tiers wedding cake with purple and white roses and monogram made from purple royal icing to match the ribbon.

Friday, December 17, 2010

Toy Story Cake for Aaron



Toy story figurines made from fondant, the idea came from Maki Cakes ( thank you mbak Yulia..)

Thursday, December 9, 2010

Pug Dog Cupcakes Set



Pug Dog Cupcakes Set for dog lover. Ide cupcakesnya dari Siany Edwin ( Made by Siany)
Makasih ya Siany ;)

Monday, November 29, 2010

Price list

Basic Cupcakes set prices:

Simple decorations from $3 each
3D figurines add $2 per cupcakes
2 D decorations add $ 1.5 per cupcakes
small roses, butterfly etc add $1.5 per cupcakes
Stand available for hire from $10


Single tier from $ 90
2 tiers cake from $ 250
3 tiers from $ 350

Novelty Cakes from $ 70 ( with buttercream)
Birthday cake from $ 45 ( 8 " cake with buttercream)
Novelty cake with fondant from $90 (3D)

Cupcake tier for hire $25

Delivery charge from $10. Free for Chelsea area.

Saturday, November 27, 2010

Castle Wedding Cake for Andrea and Michael






Three tier wedding cake with sea creatures decorations and real star fish on top.
The bottom tier and the top tier were made from Dark Chocolate Mud cake and the second tier was White Chocolate Mud Cake.


Friday, November 26, 2010

New flower cutters from Petal Craft US





Yippeee..akhirnya kesampean deh beli cutter ini. Nitip temen yang lagi berkunjung ke US :) thanks Steve and Yosi.
Cutter set ini isinya flower cutter, leaves cutter plus veinernya. ada step by step cara bikinnya juga. Di belakang kemasannya ada resep gumpaste yang di pakai.

Kemarin sudah mulai bikin yang Peony flower ( bunga idaman aku sejak dulu hehe), tapi cuaca Melbourne lagi humid dan panas, jadi petalnya nggak bisa kering betul :(


Sunday, November 21, 2010

Friday, November 19, 2010

Star Trek Cakes for Llyod




Star Trek cakes with 4 figurine and number 40 cakes to celebrate 40th birthday.

Thursday, November 18, 2010

Wednesday, November 10, 2010

Sunday, November 7, 2010

Friday, October 29, 2010

Tuesday, October 26, 2010

Wednesday, October 20, 2010

Es Teler





Pengin bikin sendiri Es Teler nih, cari bahannya di asian market di Keysborough. Bikin simple syrup, potong2 buah, tata di gelas, siram dengan simple syrup, es, dan susu kental manis..jadi deh..yumm, nggak beda rasanya sama es teler 77 ...hihi ( narsis boleh dong..)


Resep dari Ibu Fatmah Bahalwan Bahan:

1 bh kelapa muda, keruk dagingnya
1 bh alpukat, keruk dagingnya
10 bj nangka, iris tipis
15 bj kolang-kaling manis, iris tipis ( aku nggak pake)
...500 ml simple syrup
5 sdm susu kental manis
Es serut, secukupnya

Bahan simple syrup:

400 ml air kelapa (atau air biasa)
100 gr gula pasir

Cara membuatnya:

1. Taruh dalam gelas, kelapa muda, alpukat, nangka dan kolang-kaling. Tuangi simple syrup dan kucuri susu kental manis.
2. Sajikan bersama es serut.

Sunday, October 17, 2010

Monday, September 20, 2010

Roses and Blossom Wedding Cake






3 tier wedding cake pesenan Susi untuk hari Sabtu tanggal 18 September 2010 kemarin. Susi suka dengan design dari O Holly Sweet. Jadi dia minta di bikinin sama. Biar beda kuenya di tambah dengan figurin di top tier.

Spring Wedding Cake decorated with blossom flowers.



Wedding cake ini pesenan Lina teman kuliah dulu waktu di Salatiga. Minta yang simple aja, dan temanya spring time. Warna yang di pilih hijau dan brown. Tier yang bawah pakai kue Flourless Orange and Almond cake dan untuk top tier lapis surabaya. Ukuran kue 7" dan 10 ".

Wednesday, August 18, 2010

Lausanne's Fresh Market



Every Wednesday morning and Saturday morning, there were fresh market on Rue de Bourg area. Near St Francois bus stop. You can buy fresh vegetables and fruit also flower from the gardener. The price is not bad too compare with the supermarket.



Fruit stall



Flowers



If I look at Swiss roses size they are super...big, and pretty with their long stem.



Chocolate shop near Mc Donalds



Have some rest enjoying strawberry sundae and cheeseburger hahaha..

Sunday, August 15, 2010

Cheese Fondue at Lac Sauveblin



The cafe located near the lake.



Cheese Fondue. You can taste a bit alcohol in it.